Anul IX, Nr. 533, Joi, 16 Ianuarie 2020


 
 

Cât de mult a slăbit Bianca Rus! Arată ca trasă prin inel

Bianca Rus a slăbit enorm de mult în ultimul an. Bruneta arată acum ca trasă prin inel. Bianca Rus a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultima perioadă de timp. Începând de anul trecut, aceasta a slăbit foarte mult, iar acum arată extraordinar de bine. Are un trup cu forme de invidiat și o siluetă foarte armonioasă. Fotografiile postate de brunetă pe contul ei de Instagram stau dovadă în acest sens. de altfel, Bianca Rus și-a impresionat admiratorii de pe internet cu [...]
 

James Bay şi Zara Larsson deschid concertul din Bucureşti al lui Ed Sheeran

Cântăreţii James Bay şi Zara Larsson vor susţine recitaluri în deschiderea concertului pe care Ed Sheeran îl are programat, pe 3 iulie, la Arena Naţională din Bucureşti, arată un comunicat. James Bay şi Zara Larsson, care vor deschide concertul susţinut la Bucureşti de Ed Sheeran, pe 3 iulie, sunt descrişi drept "doi dintre cei mai iubiţi tineri artişti ai momentului", potrivit organizatorilor.

Britanicul James Michael Bay, născut pe 4 septembrie 1990, este cântăreţ, compozitor şi chitarist. În 2014, a lansat single-ul "Hold [...]
 
 

Imagini rare cu fiica lui Gică Hagi!

foto: okmagazin
Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o [...]

Simona Halep vrea să fie portdrapel la Tokyo 2020

Simona Halep este lider mondial, este campioană de Grand Slam, are România la picioare, dar se simte neîmplinită. Pentru că visul ei este că obțină o medalie olimpică la Tokyo 2020. Mai mult, a declarat pentru prima dată în carieră că vrea să fie portdrapelul delegației noastre în Japonia.

Prezentă marți, la sediul COSR, la prezentarea lotului olimpic de tenis pentru Tokyo 2020, Simona Halep a declarat: ”Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole
Condiţii de muncă inumane, contracte mincioase, promovate pe TVR

Thera Group Constanţa racolează sclavi pentru plantaţiile din Spania

     5,84 (din 147 voturi)
Într-unul dintre numerele recente, săptămânalul „Atitudinea” v-a prezentat câteva dintre activităţile nu tocmai legale pe care societatea Thera Group le practică împotriva clienţilor care apelează la această societate pentru a pleca la muncă în străinătate. În urma materialului, la redacţia „Atitudinea” s-au prezentat alte persoane care au vrut să-şi facă şi ele auzită şi cunoscută experienţa pe care au trăit-o cu Thera Group. Dacă Bilent Ibaim, personajul cu care aţi făcut cunoştinţă în urmă cu câteva numere, s-a plâns că l-au golit de bani pentru tot felul de taxe şi comisioane în vederea unui job în Valencia, ei bine, de data aceasta George Iţă ne expune mai multe aspecte „murdare” cu care s-a confruntat când a plecat în Spania, tot în Valencia, pentru a munci în agricultură, la cules mandarine şi portocale.

De ce a apelat George Iţă tocmai la Thera Group? Pentru că reprezentanţii societăţii şi-au făcut reclamă la TVR şi a considerat că sunt oameni serioşi, dornici să ajute românii spre un trai mai bun. Numai că s-a convins pe propria piele care sunt, de fapt, intenţiile. „Cam pe data de 10 ianuarie am văzut o emisiune la TVR Info, „Interviuri”, la care invitatul era Cristian Tudorache, directorul Thera Group. Şi vorbea frumos despre firma lui care oferă contracte românilor în străinătate, însă nu vorbea nimic de comisioane şi spunea doar că au mers multe persoane cu ei şi au fost mulţumite. Ba că au ales să apeleze din nou la ei. Şi în aceeaşi zi am sunat la ei, după ce am făcut o verificare pe net, unde am găsit despre ei păreri pro şi contra. Am lucrat cu ei prin poştă, pentru că eu stau departe de sediile lor. Am trimis prima dată documentaţia, iar ei au cerut doar acte care se cer în mod normal la angajarea într-o altă ţară UE. Am trimis dosarul, după care mi-au zis că mă anunţă când se validează, au întârziat puţn, dar mi-au validat dosarul”, a declarat George Iţă. Apoi, a urmat ce era mai important: taxele şi comisioanele. „Mi-au spus de la început de taxa de contract prestări servicii este de 89 euro + tva. Şi mi-au trimis apoi prin poştă contractul semnat de ei şi pe care trebuia să-l achit la Fan Curier. A costat vreo 520 de lei în total. Acum îmi dau seama că nu cred că e corect să-mi trimită direct contractul cu ramburs. Am plătit contractul cum ar veni, înainte de a-l citi şi semna...Dar eu aveam încredere în ei, pentru că i-am văzut la TVR. Chiar moderatorul i-a îndemnat pe telespectatori să apeleze la Thera Group. Mi-au zis că după ce semnez contractul, într-o săptămână chiar pot primi ofertele de muncă....sau poate dura până la 2 luni. Într-o săptămână şi jumătate după ce am trimis contractul semnat înapoi prin poştă, am primit ofertă pentru Spania. M-au sunat într-o vineri, cu o săptămână înainte de plecare şi mi s-a comunicat toată oferta prin telefon, mi s-a spus de un comision de mediere în valoare de 200 euro + tva, plus încă 410 euro cheltuieli până la primul salariu (100 euro cazarea, 100 euro garanţia de cazare returnabilă, 160 euro acte, minim 50 euro de mâncare)”, a mai precizat Iţă. Toate bune şi frumoase. Bărbatul şi-a făcut bagajul şi a pornit...spre o nouă viaţă.

Românii trimişi la muncă de Thera Group, preluaţi de un escroc

Nici prin gând însă nu i-a trecut ce avea să-l aştepte, ce va găsi când va ajunge la destinaţie. „Mi-au zis în ofertă că voi fi cazat în apartamente sau case, câte 3-4 sau 5 persoane în cameră. Însă aceste locuiţe vor fi decente, cu duşuri, aragaz, frigider, veselă chiar...Eram plătiţi cu 800 de euro lunar, dacă lucram strictul necesar (de luni până vineri, câte 8 ore pe zi) iar dacă lucram suplimentar aveam să fac chiar şi până la 1.300 euro poate şi mai mult. Când am ajuns în Valencia, după ce am stat în gară vreo jumătate de oră, a venit un bărbat- ulterior am aflat că se numea George Ţibuleac- care era intermediarul promis de Thera, cel care avea să ne ducă la locurile de cazare. Când au deschis uşile din spate ale autocarului care trebuia să ne ducă la locul de cazare, am putut vedea că aceste microbuze nu aveau scaune, parcă erau maşini de cărat marfă...Am pus bagajele şi noi am stat pe ele. Şi când am ajuns, au urmat alte surprize”, povesteşte George Iţă.

Cazaţi ca la puşcărie

„Locul de cazare arată că un garaj pe dinafară. Paralel cu el era un alt garaj. Şi semănau clădirile între ele. Cumva unul din garaje fusese transformat in loc de cazare. Am intrat în încăpere, care era un fel de hol mare, de vreo 4 metri pe 4, fără nici un fel de mobilă. Din el se intră într-o altă încăpere, cu vreo 15 paturi. Acea încăpere avea vreo 20 de metri pe 10, un fel de hală. Sus nu era tavan, se vedea direct acoperişul, iar pe jos era ciment. Paturile erau nişte saltele groase de vreo 20 cm, foarte jegoase, neavând nimic pe ele, nici lenjerie, nici perne...mai rău ca la puşcărie. Sala era întunecoasă, cu un singur geam, şi acela spart, nu era tâmplărie, era doar decupat pentru un geam ca de baie, pe pereţi aveam nişte neoane. În baie sau bucătărie n-am intrat eu, dar, după spusele colegilor mei, erau foarte mici, cu un singur frigider şi aragaz la 23 de oameni”, a povestit George Iţă despre iadul în care a fost trimis. După ce a văzut condiţiile inumane în care era nevoit să locuiască luni de zile, tânărul a hotărât să plece, să caute un loc în care să locuiască. El şi alţi trei colegi. Însă suprizele au continuat. „Patru dintre noi am hotărât că nu rămânem în acest loc de cazare şi am solicitat un alt loc de cazare. Ni s-a spus că nu vom găsi tot aşa de ieftin cu condiţii mai bune. Îi spuneam lui George Ţibuleac de condiţii şi le dezminţea: că nu-i aşa, că nu vrem noi să muncim sau altele asemenea. A fost nervos pe noi că nu rămânem”, a mai spus păgubitul.

Sclavi pe plantaţie

„Am întrebat nişte români de pe acolo cum e treaba cu citricele şi ne-au zis că mai bine plecăm...căci ei eu devenit nişte sclavi...că lucrează vreo 2-3 zile şi apoi nu mai au vânzare şi stau zile multe fără muncă, că îi exploatează şi le ia banii...că îi lasă să facă doar bani de chirie, ca să-i plătească lui George Ţibuleac”, ne-a relatat bărbatul. „Când a văzut că plecăm, Ţibuleac ne-a zis că vom lucra de a doua zi, deşi acasă ni se spusese că durează până la şapte, opt zile până primim NIE (număr de identitate al străinilor), carte de muncă, rezidenţă temporară etc. Deci aveam să lucrăm ilegal de a doua zi”, a continuat George Iţă. Nici el şi nici colegii lui nu au acceptat „oferta” intermediarului, fapt pentru care s-au întors în ţară, nu înainte de a-i plăti acestuia...benzina, pentru că i-a condus la gară, de unde aveau să ia autocarul. Ajuns în ţară, tânărul s-a deplasat la sediul Thera Group, pentru a solicita să i se returneze banii pentru comisioane, însă a avut parte de o ultimă surpriză, la fel de neplăcută. „Am completatat o declaraţie prin care am povestit ceea ce s-a întâmplat...cu amănunte. Şi am cerut la sfârşitul declaraţiei returnarea comisioanelor (250 euro + tva şi 89 euro + tva), dar mi s-a spus că pot opta pentru altă ofertă. Le-am zis că nu, pentru că nu mai am încredere in ei. Nu mi-au plătit banii”, a conchis George Iţă. De menţionat faptul că, în urma unor investigaţii făcute de clientul Thera Group, dar şi alte persoane care au avut de-a face cu societatea, s-a constatat faptul că numele societăţii nu apare în baza de date a Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa. Păgubiţii ne-au trimis şi răspunsul conducerii ITM cu privire la această societate.

Thera Group, acţionată în instanţă

Şi Claudia Bîrzale are de recuperat de la Thera Group suma de 500 de euro după ce, vara trecută, i-au promis un loc de muncă în Spania, în turism, ca recepţioneră. „Am apelat la această societate pentru că nu găsisem pe internet nimic negativ despre ei, faţă de alte firme. După ce le-am plătit suma de 500 de euro, m-au tot păcălit. Din câte am observat, asta este procedura: le plăteşti comisioanele, după care trag de timp şi nu-ţi mai dau locul de muncă. Conform contractului, trebuia să-mi dea înapoi 30% din suma plătită, pentru că nu mi-au dat locul de muncă”, a declarat tânăra. Claudia a deschis acţiune şi în instanţă pentru a-şi recupera debitul şi face apel, prin intermediul nostru, către toţi cei ţepuiţi de Thera Group să i se alăture ca părţi în dosar.
Mirela Sorina PASCAL
14/03/2011, 23:58 - Prima Pagina

Părerea ta contează


Comentarii (6)
doryan (19/02/2013, 12:01):
"st niste muisti astia sunt romani in afara . Nu mai plecati cu firme dp net sau tvr"
dorel (24/01/2012, 11:44):
"buna ziua cum as putea sa gasesc un nr.de tel. din constanta"
george (14/01/2012, 14:07):
"buna ziua! da-ti , va , rog , o adresa de contact pentru actiunea importiva thera group."
anonim (22/12/2011, 16:16):
"aceeasi situatie pentru 22de persoane ,escrocate de falcon consulting finance ,infrunte cu ramona ploscaru ,acelasi george ne-a preluat,ne-a luat 100euro,de persoana ,ne-a cazat femei si barbati in aceeasi camera cu paturi suprapuse fara lenjerii am muncit 2 zile cu 10 euro pe zi ,cineva abilitat sa auda si sa ia masuri cu traficantii astia de persoane."
anonim (15/10/2011, 23:48):
"tot ce zice george ita este adevarat si eu din pacate inca sint aici in sueca spania din lipsa de alternative"
popescu valentin (27/08/2011, 11:30):
"in cele spuse de mai sus de acest domn este foarte adevarat sunt si eu unul care a slugarit pt acest george din Sueca Valencia sa desfinteze aceasta firma in frunte cu Maxim,LUATI ATITUDINE"
Din aceeaşi categorie

Spike Lee, primul cineast de culoare care va prezida juriul Festivalului de Film de la Cannes

Organizatorii Festivalului de Film de la Cannes l-au desemnat marţi pe Spike Lee în calitate de preşedinte al juriului ediţiei din 2020. Regizorul american va deveni astfel primul cineast de culoare ce va ocupa această funcţie, informează AFP. Deşi festivalul de pe Croazetă - cel mai mare din lume - a primit deja, în cadrul juriului său principal, artişti americani de culoare, precum regizoarea Ava DuVernay în 2018 şi actorul Will Smith în 2017, desemnarea unui cineast de culoare în fruntea [...]

Oscar 2020: Netflix se ia din nou la trântă cu marile studiouri de film

Clivajul dintre vechiul Hollywood şi noile medii de streaming este foarte vizibil şi în lista nominalizărilor la Oscar. Serviciul de streaming video Netflix Inc ameninţă să se impună în faţa studiourilor de la Hollywood tocmai în ceea ce era considerat fieful acestora - gala anuală de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc luna viitoare pe 9 februarie (dimineaţa zilei de 10 februarie în România) la Hollywood. Două filme produse de Netflix, thrillerul cu mafioţi "The Irishman" şi drama despre [...]

Will Smith şi Martin Lawrence revoluţionează Miami Beach cu noul film din seria ''Bad Boys''

Will Smith, Martin Lawrence şi Nicky Jam au revoluţionat Miami Beach cu premiera noului film 'Bad Boys For Life', al treilea din această saga de acţiune, şi care va fi lansat vineri pe marile ecrane, relatează EFE. "Trebuia să ne întoarcem la Miami unde a început totul", a declarat Will Smith, care reia rolul lui Mike Lowrey. Alături de el era prezent Martin Lawrence, care îşi repetă personajul Marcus Burnett. Cei doi actori au fost întâmpinaţi de sute de fani care [...]

Actorul Harry Hains, cunoscut din serialele ''American Horror Story'' şi ''The OA'', a murit la 27 de ani

Tânărul actor Harry Hains, în vârstă de 27 de ani, a murit săptămâna trecută pe 7 ianuarie, din motive care încă nu au fost făcute publice, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia. Harry Hains era cunoscut pentru rolurile interpretate în seriale precum "American Horror Story" şi "The OA" şi era implicat în alte cinci proiecte ale căror lansări sunt programate în următorii doi ani. Mama tânărului, Jane Badler, este persoana care a anunţat trista veste pe Instagram şi care i-a adus un [...]

Ei ne-au părăsit în 2019! An negru pentru scena românească

Anul 2019 ne-a luat mai multe personalităţi ale scenei, alături de care am crescut, şi care au făcut roluri memorabile, în teatru şi film sau au lansat zeci de şlagăre.

Tamara Buciuceanu avea probleme cardiace

Tamara Buciuceanu a murit pe 15 octombrie la 90 de ani. Celebra actriţă fusese internată din data de 2 octombrie, pe fondul unor probleme cardiace, iar în ultima vreme starea ei de sănătate se agravase. Reprezentanţii spitalului au anunţat oficial decesul actriţei. „Spitalul Elias anunţă cu regret dispariţia [...]

Scriitoarea britanică J.K. Rowling, în mijlocul unei controverse legate de persoanele transgender

Scriitoarea britanică J.K. Rowling, autoarea romanelor din seria ''Harry Potter'', se află în mijlocul unei controverse după ce a şi-a arătat joi sprijinul pentru o cercetătoare concediată după ce a scris pe Twitter că persoanele transgender nu îşi pot schimba sexul biologic, informează Press Association. Maya Forstater şi-a pierdut slujba în luna martie după ce a publicat pe Twitter mai multe mesaje împotriva propunerilor guvernamentale de a modifica Gender Recognition Act (Legea privind recunoaşterea genului) pentru a permite persoanelor transgender să [...]
2 3 4 5 6 7 Inainte

 

Oana Zăvoranu şi-a molipsit soţul de lux. Cât costă geaca şi adidaşii cu care s-au afişat

Cumpărăturile de lux sunt specialitatea Oanei Zăvoranu. Şi cum o femeie nu are niciodată prea multe haine, pantofi sau genţi, e clar ca lumina zilei că şi vedeta noastră comandă haotic [...]
 

Adelina Pestrițu, zi de naștere cu 200 de invitați! „Tot aici vom face și nunta“

Adelina Pestrițu e din nou în focurile pregătirilor! Fosta prezentatoare TV urmează să-și serbeze în curând ziua de naștere, motiv pentru care s-a pus deja pe planificat și pe căutat locații. [...]

De la mătură a ajuns pe scena Eurovision

Vocea de soprană a Paulei Rad (29 de ani) a impresionat o ţară întreagă în finala „Românii au talent” (Pro TV) de acum un an şi jumătate, iar artista a făcut [...]
 

Unde a ajuns fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul despre elevul lui

Fostul elev al lui chef Florin Dumitrescu, cu care acesta a câștigat cel de-al cincilea sezon al show-ului Chefi la cuțite, participă la o olimpiadă culinară care are loc în India. [...]
 

La trei ani, fiul Danei Nălbaru face adunări, scăderi și înmulțiri

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au uimit prietenii virtuali zilele trecute, cu o înregistrare în care fiul lor de numai trei ani făcea adunări, scăderi și înmulțiri cu o lejeritate incredibilă. [...]

Dana Războiu s-a decis: «Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua mea viaţă!»

Dana Războiu (42 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea cu declaraţiile despre căsnicia ei în care a fost se pare prea mult timp nefericită. De 11 ani, vedeta [...]
 

Dan Badea, prezentator la Antena 1. Ce emisiune a primit

Comediantul Dan Badea a început anul 2019 în forţă. Fostul soţ al Lorei va deveni tătic cu actuala lui soţie şi în paralel cu munca pe scena de stand-up comedy, el [...]
 

Celine Dion a întinerit peste noapte. Artista, în pantaloni scurţi, arată precum o adolescentă

Moartea partenerului ei de viaţă a marcat-o definitiv, însă artista învaţă, zi de zi, să trăiască în absenţa lui. Cu energie, entuziasm şi multă pasiune, aşa cum i-a şi promis pe patul de moarte. Ei bine, judecând după cadrele postate în mediul online, Celine pare să se fi ţinut de promisiunea soţului ei, căci la cei 50 de ani are o viaţă mai palpitantă ca oricând. Ba mai mult, pare să se fi reinventat stilitistic, îmbrăcând ţinute dintre cele mai interesante [...]

Copilăria nefericită a lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

De-a lungul timpului, viaţa lui Kate Middleton a fost pusă sub lupă, iar odată ce s-a căsătorit cu Prinţul William şi a devenit Ducesă de Cambrdige a fost ţinta tabloidelor. Dacă acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presă în Marea Britanie şi în SUA, în anii trecuţi Kate Middleton era în aceeaşi situaţia ca actuala ei cumnată. În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii [...]

Sora Deliei, gravidă în opt luni, arată trăsnet în costum de baie

În timp ce Delia cutreieră lumea de vreo trei săptămâni încoace, sora ei mai mică, Oana, abia a găsit câteva zile libere pentru o escapadă în Dubai. Frumoasa solistă, care cântă în trupa de baking-vocals a Deliei, s-a fotografiat în costum de baie, gravidă în opt luni, și trebuie să recunoaștem că arată senzațional"Am reușit, în sfârșit, să fugim! După o lună în care Jess a fost răcită de câteva ori, nopți nedormite, aspirații nazale și chinuiala administrării de antibiotic... we [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank