Anul IX, Nr. 533, Joi, 16 Ianuarie 2020


 
 

Medicii au găsit urme de medicamente în stomacul Cristinei Ţopescu. Ar fi murit în somn

Medicii nu au putut stabili cauza morţii Cristinei Ţopescu, trupul fostei jurnaliste fiind într-un stadiu avansat de puterfacţie. Ei au stabilit că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul ei au fost descoperite urme de medicamente. Medicii legişti nu au putut stabili de ce a murit Cristina Ţopescu, care a fostă găsită decedată în casă în seara de 12 ianuarie. Au găsit, însă, conform digi24.ro, mai multe urme de medicamente în stomacul fiicei lui Cristian Ţopescu. Din acest motiv, [...]
 

Marina Voica, mai tare ca Ozzy Osbourne! Artista a cântat prima sa piesă de rock alternativ la 83 de ani

La vârsta la care alte artiste s-au retras de multă vreme din activitatea muzicală, Marina Voica este de neoprit. În vârstă de 83 de ani, cântăreața basarabeană a făcut senzație la un eveniment în București, unde i-a impresionat pe cei prezenți cântând prima sa piesă de rock alternativ.

La 83 de ani, Marina Voica are încă suficiente resurse să susțină show-uri explozive. Și, așa cum a dovedit la un eveniment recent, e încă plină de surprize. Prezentă la o mare sală [...]
 
 

Simona Halep, victorie devastatoare în faţa Serenei Williams la Wimbledon!

Simona Halep este noua campioană de la Wimbledon după o evoluție fantastică în finala cu Serena Williams.

Simona Halep a reușit cel mai bun meci din carieră și a învins-o pe Serena Williams într-o manieră categorică, 6-2, 6-2. Simona Halep a căzut în genunchi după ultimul punct.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2. Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam din carieră după unul [...]

Simona Halep, premiată la Paris! A primit titlul pentru cea mai bună jucătoare în 2018

Simona Halep a participat, marţi seară, 4 iunie, la Cina Campionilor de la Paris, organizată de ITF şi în cadrul căreia a primit titlul de campioană mondială în 2018, an în care a terminat pe locul I WTA şi a câştigat French Open.

Simona Halep şi sârbul Novak Djokovici au fost desemnaţi, la finalul anului trecut, campioni mondiali de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF). Sârbul primeşte pentru a şasera oară în carieră acest titlu din partea ITF, aşadar nu a avut emoţii [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole

Horoscop săptămânal 20 - 26 Mai 2013

     4,76 (din 17 voturi)
Berbec

Va consolidaţi poziţia profesională, găsind un loc de muncă potrivit pentru dvs. Marţi, posibile câştiguri excepţionale, dar şi probleme cu cei care îi invidiază. Nu sunt excluse momentele de avariţie, tocmai când apelează la cei mai buni prieteni. De joi, certuri frecvente cu partenerii doar când se împarte profitul. Sănătatea: Neptun şi Pluton vă fac sensibili ca o mimoză; gatul e iritat, urechile vă dor. Dar staţi bine cu apetitul sexual.

Taur

Aveti în plan multe acţiuni menite să vă aducă o avansare în profesie, dar şi mai mulţi bani. Aveti multe motive să lucrati peste program, dar trebuie să recunoasteti că sunteţi şi prea plin de energie. Joi, sunteţi nevoiţi să aşteptati o decizie din partea şefilor direcţi pentru a putea continua punerea în aplicare a proiectelor comune. Vă enervaţi şi plecaţi acasă mai devreme. Vineri, faceţi persoanei iubite promisiuni exagerate, care se referă la cadouri sau calătorii. Sănătatea: Neptun fragilizează sistemul dvs. nervos, ceea ce poate cauza unele insomnii. Evitati mesele prea imbelsugate.

Gemeni

Aveţi mana liberă să vă realizaţi planurile în intregime. Sunteţi bine motivaţi şi asta vă permite să vă consacraţi muncii cu dăruire. O migrena va face sa amanati activităţile mai importante şi să plecaţi marţi acasă mai devreme. Miercuri, o relaţie neoficială devine cunoscută de toată lumea. Faptul că cei din anturaj se bagă în viaţa dv. vă supără suficient de mult ca să începeţi o ceartă de proporţii. Vineri, persoana iubită va creeaza necazuri, dar sunteţi decis să acceptaţi tot ce vă impune. Sănătatea: un pic obosiţi la inceput de săptămână, apoi astrele devin favorabile sanatatii dvs. şi forţele vă revin.

Rac

Puteti atinge obiective profesionale înalte. Spiritul dvs. de competiţie se face simtit. Descoperiti marţi că aveţi datorii morale faţă de cei care v-au cerut să mediaţi un dezacord. Pentru moment, nu aveţi cum să actionati pentru a va imbunătăţi performantele. Joi, cei din anturaj cu funcţie mai mare decât dv. încearcă să vă păcălească şi ar reuşi, dacă nu ar interveni o femeie care are o putere deosebită. Vineri, dacă aţi promis să faceti rost de o suma de bani pentru o prietenă, este posibil să intraţi intr-o încurcătura de zile mari. Un sprijin neaşteptat va apărea totuşi din partea rudelor. Sănătatea: un pic nervosi şi iritabili. Se recomandă prudenţa la volan şi în mânuirea aparatelor electrice.

Leu

Beneficiaţi de o bună doza de sansa. Uranus, planeta originalităţii, vă ajută să aveţi idei interesante, iar Saturn va face organizarea mai eficientă şi mai rapidă. Evitaţi activităţile care implică un risc oarecare, deoarece nu aveţi posibilitatea de a va apăra în niciun fel. Joi, nu-i credeţi pe cei care încearcă să vă influenţeze. Aţi rămas în urmă cu toate activităţile şi descoperiţi că nu puteţi finaliza nimic fără ajutor. Sănătatea: Neptun va protejeaza cât poate el, dar ţineţi cont şi de Pluton, care va poate face nervosi şi angoasaţi.

Fecioară

Veţi reuşi performanţe strălucite, în mod special dacă aveţi o profesiune liberală sau lucraţi independent. Noua situaţie profesională aduce o mai bună ancorare în realitate, un pragmatism mai pronunţat, dar din păcate şi mai puţine câştiguri. Miercuri, tendinţa de a fi mult mai critici cu cei din jur, mai ales în ceea ce priveste implicarea acestora în activităţile dv. se accentueaza. Joi, sunteţi decis să nu renuntaţi la o călătorie. Sunteti mai meticulosi, mai pretenţioşi, mai critici. Vineri, toate afacerile demarate împreună cu nativii din Peşti, cărora le apreciati diplomatia, au mai mari sanse de reuşită. Sănătatea este bună; atenţie doar la alimentaţie.

Balanţă

Sunteţi mai diplomaţi şi mai sociabili în plan profesional. Astfel, veţi avea bune relaţii cu colegii şi sefii ierarhici şi veţi întreţine raporturi utile cu persoane importante. Apar mult mai multe prietenii şi o disponibilitate bună de a va înţelege partenerii. Aveţi o mare influenţă asupra colegilor bărbaţi, pe care îi "manevraţi" fără jenă. De miercuri, este posibilă o mai bună afirmare socială, dar şi situaţii care implică unele decepţii financiare. Certuri şi rupere totală de relaţii joi cu cei care nu va accepta originalitatea. Vineri, dispuneţi de o energie vitală ieşită din comun. Sănătatea: economisiţi forţele, nu risipiţi inutil energia, ca să nu vă alarmaţi inutil.

Scorpion

O stare de nelinişte în plan profesional, de care nu trebuie să vă temeţi. Va trebuie doar un mic efort de adaptare la noile situaţii care se ivesc în activitatea profesională. Joi, tendinţa de a lua decizii rapide, făra cea mai mica şi necesară analiză, mai ales în ceea ce priveste alegerea noilor parteneri sau colaboratori. Altruism exagerat şi protectie. Aveti senzaţia că sunteţi constrânşi, dirijaţi de partenerii dv. şi nici nu suntetţi departe de adevăr. Vineri, va amânaţi reacţiile pentru a nu crea noi conflicte şi reducerea gratificaţiilor. Vor avea frumoase succese în viaţa amoroasă, dar... efemere.

Săgetator

În plan profesional, aveti tendinţa de a fi delăsători, culcandu-vă pe laurii dobândiţi anterior. Va asumaţi, mai mult sau mai puţin, o stare de sacrificare care în general nu vă displace, dar care acum se va dovedi cam exagerată. Joi, vă simţiţi bine actionând în umbra propriului partener, renunţând la realizarile personale şi speranţe. Vineri, creativitate la cote înalte, dar şi pragmatism şi meticulozitate. Sănătatea: sunteţi plini de energie datorată lui Marte; dar şi de agresivitate din aceeasi cauză. Veţi găsi o defulare în activitatea sportivă susţinută.

Capricorn

O bună perioadă în viaţa profesională. Vi se asigură circumstante favorabile, aveţi o bună autonomie şi mijloacele necesare unei bune organizări. Reluaţi relaţiile de prietenie cu amicii care nu v-au mai vizitat din cauza partenerului dv. de viaţă. Marţi seara, este bine să invitaţi la petreceri şi rudele apropiate. Joi, cei dragi vă fac în sfârşit o surpriză plăcută, însă resursele financiare sunt mai mici, iar concediile planificate se amână din nou. Vineri, lasaţi la o parte toate dorinţele dv. pentru a satisface doleanţele persoanei iubite. Sanatatea: bună energie fizică şi psihică.

Vărsător

Veţi şti sa profitati de toate ocaziile care vi se ivesc în cale, reuşind să dezvoltaţi activitatea dvs. profesională. Cei dragi vă asigură o libertate cu care nu ştiţi ce să faceţi. Vă simţiţi singur, părăsit de toată lumea şi va apucaţi de aranjarea bibliotecii sau a vitrinelor. Odihnă forţată miercuri. Va decideti brusc sa renuntati la planuri si sa faceti o vizita neanuntata rudelor apropiate. Deşi cei din jur vă reproşează că aţi devenit extravagant, va continuaţi joi activităţile. Vineri, veţi avea bani mai mulţi, dar veţi fi şi foarte stresat de rude. Sănătatea: beneficiaţi de un excelent echilibru nervos, rezistati bine la stres.

Peşti

Aveţi tot interesul să jucaţi cartea îndrăznelii şi a spiritului de iniţiativă. Nu vă rămâne decât să consolidaţi cuceririle dvs. profesionale. Vă place să vorbiţi, să discutaţi, să faceţi confesiuni şi să ascultaţi confidente. Marţi, o propunere sentimentală vă ia prin surprindere şi nu daţi niciun raspuns clar. Conflicte familiale minore joi. Visaţi cu ochii deschişi la posibile câştiguri, însă uitaţi că deocamdată nu sunteţi sigur pe nimic. Vineri, optimismul nu va impiedica să vă pierdeţi încrederea în posibilităţi. Sănătatea dvs. este rezistentă şi vă conferă un bun echilibru fizic şi psihic.
21/05/2013, 01:33 - Zig Zag

Părerea ta contează 

Irina Rimes a depășit momentele critice și se răsfață într-o vacanță în Africa alături de iubit

Ultima zi a lui 2019 a prins-o pe Irina Rimes (28 de ani) pe patul de spital. Tânăra solistă a trecut printr-o operație de natură ginecologică, după ce a suferit o [...]
 

Mukinka, câștigătorul iUmor, a devenit tată pentru prima oară: „Am izbucnit în lacrimi de fericire în plină stradă“

Mukinka, câștigătorul celui de-al şaptelea sezon iUmor, a devenit tată de fată la scurt timp după ce a reușit să încânte o țară întreagă cu glumele sale despre tradiţii, defecte sau [...]

Când va fi incinerată Cristina Ţopescu. Decizia luată de familie

Cristina Ţopescu va fi incinerată joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Uman, unde va fi oficializată şi o slujbă. Decizia aparţine familiei acesteia. Moartea Cristinei Ţopescu a venit ca un trăsnet. Fosta [...]
 

Top-modelul Gigi Hadid, posibil jurat în procesul Weinstein

Top-modelul Gigi Hadid a avut o apariţie publică luni, în calitate de potenţial jurat în procesul extrem de mediatizat al lui Harvey Weinstein, în care fostul producător de film este acuzat [...]
 

Liviu Vârciu va prezenta show-ul de dating Rămân cu tine: „O să fiu un fel de Cupidon mai mic”

20 de femei își caută bărbatul visurilor într-un nou show care va începe, în curând, la Antena 1. Râmân cu tine este un quizz-show de dating, provocator și plin de surprize, [...]

Cum se pregătește Grațiela, soția lui Andrei Duban, pentru Survivor România! Sigur alimentele astea îi vor lipsi din meniul din Republica Dominicană

Grațiela Duban va pleca în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul de supraviețuire din care frumoasa actriță va face parte din echipa vedetelor. Zilele trecute însă, Grațiela a fost surprinsă [...]
 

Despărțire bombă în showbiz! Răzvan Botezatu i-a spus ”Adio” iubitului chiar înainte de nuntă!

Ajunul Revelionului i-a dat toate planurile peste cap. Nu de altceva, dar între Răzvan Botezatu și iubitul său au apărut o serie de tensiuni cât se poate de serioase. ”De Revelion [...]
 

Elton John a făcut criză de isterie la aeroport

Cântăreţul britanic Elton John (72 de ani) a fost filmat, marţi, 3 decembrie, în timp ce îşi arunca bagajele din avion la Sydney. El a sosit în oraşul australian pentru un concert în cadrul turneului său mondial numit “Farewell Yellow Brick Road”. Elton a aruncat bagajele în direcţia angajaţilor lui, la ieşirea din avionul privat.

În cele din urmă acestea au fost recuperate de gărzile sale de corp.

Cântăreţul a putut să coboare în sfârşit din aparatul de zbor după ce a făcut [...]

Un nou scandal între Angelina Jolie şi Brad Pitt. De la ce a pornit totul

Un nou scandal a izbucnit între Angelina Jolie şi Brad Pitt! Au apărut noi tensiuni între cei doi foşti soţi după o scurtă perioadă de acalmie. Un nou scandal a izbucnit între actorii Angelina Jolie (44 de ani) şi Brad Pitt (55 de ani)! Apropierea Crăciunului a dus la noi tensiuni între ei. Totul a pornit de la faptul că Brad vrea să petreacă mai mult timp cu copiii pe perioada sărbătorilor de iarnă. Angelina nu este de acord, potrivit publicaţiei [...]

Actriţa Emma Stone s-a logodit cu producătorul Dave McCary

Actriţa americană Emma Stone s-a logodit cu iubitul ei, producătorul de film Dave McCary, după doi ani de relaţie, informează Press Association. Co-fondator al grupului umoristic Good Neighbour, McCary, care lucrează în prezent pentru emisiunea Saturday Night Live (SNL), a anunţat fericita veste pe Instagram.

El a postat un selfie alături de Stone - recompensată cu un Oscar pentru rolul din "La La Land" -, în care actriţa îşi arată inelul de logodnă spre camera foto.

Postarea a fost însoţită de două emoticoane [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank