Anul IX, Nr. 533, Joi, 16 Ianuarie 2020


 
 

Cât de mult a slăbit Bianca Rus! Arată ca trasă prin inel

Bianca Rus a slăbit enorm de mult în ultimul an. Bruneta arată acum ca trasă prin inel. Bianca Rus a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultima perioadă de timp. Începând de anul trecut, aceasta a slăbit foarte mult, iar acum arată extraordinar de bine. Are un trup cu forme de invidiat și o siluetă foarte armonioasă. Fotografiile postate de brunetă pe contul ei de Instagram stau dovadă în acest sens. de altfel, Bianca Rus și-a impresionat admiratorii de pe internet cu [...]
 

James Bay şi Zara Larsson deschid concertul din Bucureşti al lui Ed Sheeran

Cântăreţii James Bay şi Zara Larsson vor susţine recitaluri în deschiderea concertului pe care Ed Sheeran îl are programat, pe 3 iulie, la Arena Naţională din Bucureşti, arată un comunicat. James Bay şi Zara Larsson, care vor deschide concertul susţinut la Bucureşti de Ed Sheeran, pe 3 iulie, sunt descrişi drept "doi dintre cei mai iubiţi tineri artişti ai momentului", potrivit organizatorilor.

Britanicul James Michael Bay, născut pe 4 septembrie 1990, este cântăreţ, compozitor şi chitarist. În 2014, a lansat single-ul "Hold [...]
 
 

Imagini rare cu fiica lui Gică Hagi!

foto: okmagazin
Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o [...]

Simona Halep vrea să fie portdrapel la Tokyo 2020

Simona Halep este lider mondial, este campioană de Grand Slam, are România la picioare, dar se simte neîmplinită. Pentru că visul ei este că obțină o medalie olimpică la Tokyo 2020. Mai mult, a declarat pentru prima dată în carieră că vrea să fie portdrapelul delegației noastre în Japonia.

Prezentă marți, la sediul COSR, la prezentarea lotului olimpic de tenis pentru Tokyo 2020, Simona Halep a declarat: ”Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole
99% din „vinurile” la PET nu au nici măcar un bob de strugure în componenţă

Vinurile contrafăcute sunt cea mai ieftină otravă: apă, alcool şi arome, la preţ de „producător”

     5,65 (din 77 voturi)
Nu credem că există român care să nu fi auzit de Murfatlar, chiar dacă nu a gustat din gama de vinuri produsă în renumita podgorie dobrogeană. Faima vinurilor obţinute din strugurii recoltaţi de pe această arie viticolă de prestigiu a depăşit cu mult timp în urmă graniţele ţării, iar calitatea băuturilor comercializate atât pe piaţa internă cât şi pe cea externă, recomandă Murfatlarul ca fiind unul dintre cei mai mari producători de vie şi vinificaţie din ţară. Tocmai celebritatea mărcii şi seriozitatea celor trei societăţi comerciale care scot la vânzare produsele sale au determinat numeroase firme fantomă să introducă pe piaţă vinuri contrafăcute sub o falsă marcă Murfatlar, atentând nu numai la sănătatea consumatorului încredinţat că achiziţionează un produs de calitate superioară, dar şi la bugetul producătorilor şi al statului.

Dacă în trecut a existat un singur producător Murfatlar, în prezent, vinurile obţinute de pe această arie viticolă de prestigiu sunt comercializate de mai multe firme: SC Vinex Murfatlar cu sediul la Cernavodă, SC Murfatlar România, cu sediul în Bucureşti şi Staţiunea de Cercetare, Dezvoltare şi Vinificaţie Murfatlar, cu sediul în localitatea Basarabi, judeţul Constanţa. Murfatlar România este cel mai important producător şi exportator de vinuri îmbuteliate din ţară, compania producând peste 20 de milioane de sticle de vin anual, dintre care 70% sunt vinuri albe, iar 30% sunt vinuri roşii, în timp ce Vinex Murfatlar produce şi comercializează vin vărsat. Acele firme „underground” care piratează marca Murfatlar s-au orientat către vinurile îmbuteliate la PET, deoarece le este mult mai dificil să comercializeze vinul contrafăcut vărsat sau îmbuteliat la sticlă, din pricina faptului că majoritatea angrosiştilor achiziţionează produsul respectiv direct de la firma Vinex Murfatlar şi nu de la intermediari, dar şi din cauza controlului strict exercitat asupra vinului la sticlă. „Se poate practica metoda aceasta în comerţ, mai ales la vinul vărsat. Acesta este mai uşor de falsificat decât vinul ambalat. Pentru cel din urmă, pentru a fi comercializat, este nevoie de multe analize, avize şi oamenii nu prea se complică”, a declarat Trantu Panait, reprezentantul firmei Vinex Murfatlar. „Dacă cineva doreşte să se convingă de faptul că există sau nu vin contrafăcut, se pot face analize sau cine este degustător de vinuri îşi poate da singur seama”, a mai precizat Panait, precizând că firma sa nu s-a confruntat până în prezent cu asemenea probleme.

Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor descoperă mereu vinuri contrafăcute

Vinul contrafăcut conţine apă, alcool, arome, zahăr, îndulcitori, coloranţi şi alte substanţe chimice. Falsificatorii de vinuri mai experimentaţi amestecă şi 10-12% vin cu restul substanţelor. De regulă, însă, producătorii penali, mici şi neexperimentaţi, fac vin fără a avea măcar un butuc de viţă de vie, amestecând doar apa cu otrăvurile amintite mai sus. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a desfăşurat în anii trecuţi cea mai amplă acţiune de control privind calitatea şi modul de comercializare a vinurilor, prelevând un număr de 375 probe, din care 88 probe de vin vrac, 172 probe de vin îmbuteliat în PET şi 115 probe de vin îmbuteliat în sticle. În urma analizelor de laborator a reieşit că 42% din probele analizate au prezentat neconformităţi faţă de actele normative în vigoare şi a fost depistată prezenţa coloranţilor, a îndulcitorilor de sinteză, a aromelor, adaos de zahăr de origine neviticolă, neîncadrare în concentraţia alcoolică impusă, existenţa la comercializare de vinuri îmbuteliate, în fermentaţie, deşi condiţiile de depozitare erau cele impuse de producător, neîncadrare în tipul de vin declarat, sau prezenţa impurităţilor în conţinut. Dintre producătorii dobrogeni de vin fără nici o urmă de strugure în el, a fost depistată SC Giogiu Prod SRL Constanţa, care producea vin de masă alb demisec din alte materii prime decât cele prevăzute în Legea viei şi vinului nr.244/2002. De asemenea, în sortimentele vin selecţionat demisec Sarica Niculiţel, produs de SC Astral SRL Tulcea şi vin de masă sec „Dobrogean”, produs de SC Zet Vinagra SRL Tulcea, s-a depistat prezenţa îndulcitorilor de sinteză. În urma controlului efectuat, s-a constat că societăţile mici sunt cele care falsifică vinul. Acestea cumpără vin de la marii producătroi, după care îi aplică unele tratamente şi adaosuri care îi schimbă compoziţia şi apoi îl comercializează în ambalaje PET, sub diferite denumiri cunoscute. OPC a dispus măsurile prevăzute de actele normative în vigoare, privind protecţia consumatorilor şi a dispus aplicarea sancţiunilor contravenţionale şi a măsurilor complementare, respectiv oprirea temporară sau definitivă de la comercializare, conform OG 21/92, privind protecţia consumatorilor, a tuturor unităţilor la care s-au înregistrat nereguli grave.

Zgârcindu-se la câţiva lei, românii preferă să bea „produse alcoolice cu aromă de vin”

Dacă în anii precedenţi s-a descoperit vin Murfatlar contrafăcut îmbuteliat la sticlă, acum este mai mult dificil pentru falsificatori să introducă în comerţ vin îmbuteliat la sticlă sub această marcă. Oficiul Naţional al Denumirilor de Origine ale Vinurilor (ONDOV) controlează foarte strict toate vinurile îmbuteliate, verifică şi urmăreşte procedeul de obţinere a vinului, de la culegerea strugurilor până la îmbutelierea lui, etapă cu etapă şi degustă probele de vin. Vinul sub marca Murfatlar nu poate fi îmbuteliat decât în sticlă de 0,75 l şi cu inscripţia DOC, cu treptele de calitate aferente. În cazul în care nu sunt stipulate aceste cerinţe de mai sus, ceva nu este în regulă cu acel produs şi se recomandă ca el să nu fie cumpărat. Clientul trebuie să citească pe etichetă numele producătorului, care trebuie să fie unul cunoscut, apoi să fie foarte atent la detaliile de pe sticlă, legate de parametrii vinului şi să se orienteze şi după preţ. Un criteriu al calităţii şi al mărcii Murfatlar îl reprezintă preţul vinului, care este de cel puţin 8 lei pentru o sticlă din oricare sortiment. Având în vedere că vinul îmbuteliat la sticle, cu dopuri din plută şi sigiliu este în premanenţă supravegheat de ONDOV, falsificatorii s-au orientat asupra vinurilor la PET. Din nefericire, o mare parte din români se uită la preţ şi nu înţeleg că nici un producător nu poate obţine vin la costuri atât de mici, astfel încât să îşi permită să comercializeze un litru de „vin” şi pentru 1,4 lei. Ca să nu mai vorbim despre faptul că sănătatea celor care achiziţionează aceste băuturi are de suferit în urma ingerării produselor chimice din vinurile contrafăcute, în timp ce vinul veritabil, consumat în cantităţi modice, ar trebui să aibă un efect de medicament pentru organismul uman. Având în vedere că în momentul de faţă, 99% din de vinul la PET este contrafăcut, cel mai bine pentru client ar fi să achiziţioneze vin îmbuteliat la sticlă sau vin vărsat, direct de la marii producători, nu de la obscure firme de cartier. Ca să nu mai vorbim de firmele online care comercializează vinuri, mai ales când site-ul ofertant nu prezintă nici un fel de date despre firma care comercializează vinul şi pune la dispoziţia clientului doar o adresă de e-mail şi două numere de telefon…
Oana PETCU
28/09/2010, 01:45 - Prima pagina

Părerea ta contează


Comentarii (20)
dobsonz (19/10/2020, 00:01):
"jlyDLl http://pills2sale.com/ levitra nizagara"
pron best (08/11/2017, 15:46):
"eRYSgz You have got a very good layout for your blog i want it to utilize on my web page to"
suba buba (20/09/2017, 08:42):
"qDcg0c Very informative blog article.Really thank you! Really Cool."
big dildos (13/05/2016, 18:18):
"Im thankful for the blog.Really thank you! Fantastic."
backlinks (16/10/2015, 16:20):
"uk2h7s Really appreciate you sharing this post.Really thank you! Fantastic."
crorkz com (04/08/2015, 12:01):
"5G8nHy What as up, all is going fine here and ofcourse every"
crorkservice (05/05/2015, 13:27):
"U1RCQG Hi there, I found your web site by the use of Google even as looking for a related matter, your site came up, it appears to be like good. I have bookmarked it in my google bookmarks."
high pr backlinks (17/07/2014, 21:23):
"ekaC4w This is one awesome blog article.Much thanks again. Will read on..."
2 3 Inainte

 

Oana Zăvoranu şi-a molipsit soţul de lux. Cât costă geaca şi adidaşii cu care s-au afişat

Cumpărăturile de lux sunt specialitatea Oanei Zăvoranu. Şi cum o femeie nu are niciodată prea multe haine, pantofi sau genţi, e clar ca lumina zilei că şi vedeta noastră comandă haotic [...]
 

Adelina Pestrițu, zi de naștere cu 200 de invitați! „Tot aici vom face și nunta“

Adelina Pestrițu e din nou în focurile pregătirilor! Fosta prezentatoare TV urmează să-și serbeze în curând ziua de naștere, motiv pentru care s-a pus deja pe planificat și pe căutat locații. [...]

De la mătură a ajuns pe scena Eurovision

Vocea de soprană a Paulei Rad (29 de ani) a impresionat o ţară întreagă în finala „Românii au talent” (Pro TV) de acum un an şi jumătate, iar artista a făcut [...]
 

Unde a ajuns fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul despre elevul lui

Fostul elev al lui chef Florin Dumitrescu, cu care acesta a câștigat cel de-al cincilea sezon al show-ului Chefi la cuțite, participă la o olimpiadă culinară care are loc în India. [...]
 

La trei ani, fiul Danei Nălbaru face adunări, scăderi și înmulțiri

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au uimit prietenii virtuali zilele trecute, cu o înregistrare în care fiul lor de numai trei ani făcea adunări, scăderi și înmulțiri cu o lejeritate incredibilă. [...]

Dana Războiu s-a decis: «Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua mea viaţă!»

Dana Războiu (42 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea cu declaraţiile despre căsnicia ei în care a fost se pare prea mult timp nefericită. De 11 ani, vedeta [...]
 

Dan Badea, prezentator la Antena 1. Ce emisiune a primit

Comediantul Dan Badea a început anul 2019 în forţă. Fostul soţ al Lorei va deveni tătic cu actuala lui soţie şi în paralel cu munca pe scena de stand-up comedy, el [...]
 

Celine Dion a întinerit peste noapte. Artista, în pantaloni scurţi, arată precum o adolescentă

Moartea partenerului ei de viaţă a marcat-o definitiv, însă artista învaţă, zi de zi, să trăiască în absenţa lui. Cu energie, entuziasm şi multă pasiune, aşa cum i-a şi promis pe patul de moarte. Ei bine, judecând după cadrele postate în mediul online, Celine pare să se fi ţinut de promisiunea soţului ei, căci la cei 50 de ani are o viaţă mai palpitantă ca oricând. Ba mai mult, pare să se fi reinventat stilitistic, îmbrăcând ţinute dintre cele mai interesante [...]

Copilăria nefericită a lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

De-a lungul timpului, viaţa lui Kate Middleton a fost pusă sub lupă, iar odată ce s-a căsătorit cu Prinţul William şi a devenit Ducesă de Cambrdige a fost ţinta tabloidelor. Dacă acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presă în Marea Britanie şi în SUA, în anii trecuţi Kate Middleton era în aceeaşi situaţia ca actuala ei cumnată. În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii [...]

Sora Deliei, gravidă în opt luni, arată trăsnet în costum de baie

În timp ce Delia cutreieră lumea de vreo trei săptămâni încoace, sora ei mai mică, Oana, abia a găsit câteva zile libere pentru o escapadă în Dubai. Frumoasa solistă, care cântă în trupa de baking-vocals a Deliei, s-a fotografiat în costum de baie, gravidă în opt luni, și trebuie să recunoaștem că arată senzațional"Am reușit, în sfârșit, să fugim! După o lună în care Jess a fost răcită de câteva ori, nopți nedormite, aspirații nazale și chinuiala administrării de antibiotic... we [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank