Anul IX, Nr. 533, Joi, 16 Ianuarie 2020


 
 

Cât de mult a slăbit Bianca Rus! Arată ca trasă prin inel

Bianca Rus a slăbit enorm de mult în ultimul an. Bruneta arată acum ca trasă prin inel. Bianca Rus a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultima perioadă de timp. Începând de anul trecut, aceasta a slăbit foarte mult, iar acum arată extraordinar de bine. Are un trup cu forme de invidiat și o siluetă foarte armonioasă. Fotografiile postate de brunetă pe contul ei de Instagram stau dovadă în acest sens. de altfel, Bianca Rus și-a impresionat admiratorii de pe internet cu [...]
 

James Bay şi Zara Larsson deschid concertul din Bucureşti al lui Ed Sheeran

Cântăreţii James Bay şi Zara Larsson vor susţine recitaluri în deschiderea concertului pe care Ed Sheeran îl are programat, pe 3 iulie, la Arena Naţională din Bucureşti, arată un comunicat. James Bay şi Zara Larsson, care vor deschide concertul susţinut la Bucureşti de Ed Sheeran, pe 3 iulie, sunt descrişi drept "doi dintre cei mai iubiţi tineri artişti ai momentului", potrivit organizatorilor.

Britanicul James Michael Bay, născut pe 4 septembrie 1990, este cântăreţ, compozitor şi chitarist. În 2014, a lansat single-ul "Hold [...]
 
 

Imagini rare cu fiica lui Gică Hagi!

foto: okmagazin
Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o [...]

Simona Halep vrea să fie portdrapel la Tokyo 2020

Simona Halep este lider mondial, este campioană de Grand Slam, are România la picioare, dar se simte neîmplinită. Pentru că visul ei este că obțină o medalie olimpică la Tokyo 2020. Mai mult, a declarat pentru prima dată în carieră că vrea să fie portdrapelul delegației noastre în Japonia.

Prezentă marți, la sediul COSR, la prezentarea lotului olimpic de tenis pentru Tokyo 2020, Simona Halep a declarat: ”Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole

Interceptări: Mihail Vlasov se lăuda că-i are la degetul mic pe Ponta, Tăriceanu, Antonescu şi Blaga

     8,00 (din 7 voturi)
Mihail Vlasov  (sursa cotidianul.ro)
Mihail Vlasov spunea că are sprijin politic din partea unor funcţionari guvernamentali pentru a trece Oficiul Naţional al Registrului Comerţului în subordinea Camerei de Comerţ şi Industrie a României, între aceştia numărându-se Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Crin Antonescu şi Vasile Blaga, potrivit mediafax.ro. Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihail Vlasov, într-un nou dosar de corupţie, el fiind acuzat că i-a dat mită unui parlamentar, pentru ca acesta din urmă să promoveze proiectul de lege de trecere în subordinea CCIR a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului. Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Mihail Vlasov va fi judecat pentru dare de mită.
Informaţia privind susţinerea primită din partea lui Ponta, Tăriceanu, Antonescu şi Blaga apare în rechizitoriul procurorilor anticorupţie.
Astfel, anchetatorii notează că, după ce a redactat proiectul de lege privind registratorii comerciali şi activitatea de înregistrare în Registrul Comerţului, Mihail Vlasov a depus o muncă asiduă pentru influenţarea unor parlamentari din toată sfera politică în vederea semnării şi susţinerii respectivei iniţiative legislative. De asemenea, conform sursei citate, Vlasov a iniţiat o campanie pentru obţinerea sprijinului politic în vederea adoptării proiectului normativ privind registratorul comercial. Într-o discuţie interceptată de procurorii anticorupţie, Mihail Vlasov îi spune Brânduşei Ştefănescu - una dintre persoanele care a redactat "Legea privind registratorii comerciali şi activitatea de înregistrare în registrul comerţului" - că are sprijinul politic din partea unor funcţionari guvernamentali.
"Ştefănescu Brânduşa: Eu nu vreau să-i facem ei complicaţii. Înţelegi?!
Vlasov Mihail: Da' nu... ea nu face nimic, mă, dacă nu-i spune premierul. Tu crezi că ea face? Ai găsit-o pe Mona să facă ceva fără să fie... ă... Nu, spune premierul.
Ştefănescu Brânduşa: Păi, da, da' ca să-i spună premierul. Premierul din proprie iniţiativă nu-i spune că... să nu mă provoci, te rog frumos.
Vlasov Mihail: Păi nu, premierul îi spune pentru că mi-a promis mie şi pentru că eu insist să-i spună.
Ştefănescu Brânduşa: Da, da, da.
Vlasov Mihail: Păi, da.
Ştefănescu Brânduşa: Tu eşti un băiat prea deştept ca să crezi în prostii. Ce ţi-a promis!? Hai! Promets e noble!
Vlasov Mihail: Păi, cum adică ce mi-a promis? Că-mi dă Registru'.
Ştefănescu Brânduşa: Păi, aia e. A promite este nobil, a te ţine de cuvânt este...
Vlasov Mihail: Ei! Adevărat.
Ştefănescu Brânduşa: Atunci ce să discutăm?!
Vlasov Mihail: Dar... Nu, nu...
Ştefănescu Brânduşa: Eu sunt mai bătrână decât tine şi de aia am altă înţelegere.
Vlasov Mihail: Dragă, eu sunt la... la a treia promisiune făcută de prieteni din acelaşi spectru politic.
Ştefănescu Brânduşa: Atunci ştii ce înseamnă! Atunci ştii ce înseamnă. A treia promisiune. E clar.
Vlasov Mihail: O dată, Alianţa DA, după aia din PNL, prin Tăriceanu şi acum prin Ponta.
Ştefănescu Brânduşa: Aşa că...
Vlasov Mihail: Da' asta nu înseamnă că tre’ să renunţ. Nu, eu iau Registru!
Ştefănescu Brânduşa: Măi, să ne înţelegem.
Vlasov Mihail: Ai înţeles?
Ştefănescu Brânduşa: Eu nu... eu nu ţi-am spus să renunţi. Eu ţi-am spus că trebuie folosit momentu’. Şi părerea mea, proastă, este că nu ăsta e momentu’.
Vlasov Mihail: Păi, tocmai pentru că... Trebuie folosit... Ăsta e momentu'.
Ştefănescu Brânduşa: Da?
Vlasov Mihail: Ăsta e. Până se dezmeticesc. Ăsta e momentu’. Lasă că ştiu eu mai bine care e momentu’.”
În cadrul rechizitoriului este redată şi o conversaţie purtată de Mihail Vlasov cu o persoană,
"Nicu", căreia îi spune că are sprijinul funcţionarilor guvernamentali pentru preluarea Registrului comerţului, însă este invocată lipsa unităţii sistemului cameral.
"Vlasov Mihail: Ăsta e un motiv, dar nu ăsta e singurul motiv. Motivul este că în toate discuţiile care le am, ăstea mai recente, acum câteva zile, săptămâna trecută, am fost întrebat de premier, care n-are nicio problemă să ne dea Regi... nicio problemă! Fii atent, te rog să reţii chestia asta şi s-o ridici la rang de, de...cum să spun, de extraordinalitate!
Nicu: Extraordinar, da! Aşa este.
Vlasov Mihail: Ă...A spus: «Nu, am promis, eu vă dau...». Discuţia s-a purtat între mine, el şi ministrul Justiţiei care a zis că are o problemă că îl...o presez cu Registrul, înţelegi! A zis ministra Justiţiei.
Nicu: A, şi cu cine, cu...cu primu’ ministru şi cu...
Vlasov Mihail: Da!
Nicu: Da!
Vlasov Mihail: Şi cu ministrul Justiţiei, în trei. Că i-am spus... măi, eu i-am spus ministrului, i-am spus: «Doamna...cutare, haideţi la primu' ministru să stabilim o dată pentru totdeauna, ca să nu te mai bat la cap cu chestiile astea cu Registrul şi cu... Să stabilim dacă mi-l dă, mi-a promis că mi-l dă». Şi am fost la el şi el a spus: «Păi... Da’ de când, domnu’ preşedinte, v-am promis, de când eram...de când ne cunoaştem. Şi când am discutat am spus că eu sunt pentru şi eu am şi făcut o lege în sensu' ăsta, semnată de mine şi de Tudor». E adevărat, el a avut o lege care n-a mai intrat, cu...ca să ne dea Registrul înapoi, acu' vreo cinci ani, ştii?
Nicu: Da, da.
Vlasov Mihail: Făcută, făcută tot...împreună cu mine, cu nu ş...Ştii?
Nicu: Da.
Vlasov Mihail: Şi-a zis ă... «Da’...» Zice: «Fii atent! Fii atent! Că Ponta, vreau să-ţi spun, că-i mare coardă, în sens bun. Nu-i vreun prostănac». (...) Pe cuvântul meu de onoare. Pe cuvântu' meu de onoare. Şi-am zis: «Domnu’ premier...» A zis: «Există şi judecăţi». Era informat, mă. (...) Şi zice: «Aveţi şi judecăţi, domnu' preşedinte». Şi zic: «Domnu' premier, sunt puncte de vedere. Unii colegi, ştiţi cum e, că...nemulţumire, nu ştiu ce...». Zice: «Da, dar... aici discutăm de administraţie, de stat. Tre' să fiţi, să existe un singur cuvânt, o unitate.» Ai înţeles?", potrivit interceptărilor procurorilor.
Fostul şef al CCIR nu s-a limitat la aceste discuţii, el continuând demersurile pentru obţinerea sprijinului politic în vederea adoptării legii registratorului comercial.
Astfel, la începutul anului 2013, Mihail Vlasov a contactat o persoană neidentificată căreia i-a solicitat intervenţia. În cadrul acestei discuţii apare invocat numele fostului preşedinte al Senatului, Crin Antonescu.
"Vlasov Mihail: Crin o să vină şi el. Da' vreau să-i spui lui Victor, vreau să spun ceva. Aseară am discu... s-a discutat aseară despre Registru. Ai înţeles?
Interlocutor: Îhî.
Vlasov Mihail: Eu am trimis-o, am trimis-o pe Mona la el.
Interlocutor: Da.
Vlasov Mihail: Şi a zis că-mi dă Registrul fără... că asta i-a spus, ştii? I-a zis: «Domn’ ministru, am o problemă! Că eu sunt în relaţia asta cu Mişu de treizeci de ani. Ăsta mă omoară cu Registrul! A zis că i l-aţi promis, că ce fac eu cu Registrul ăsta?» Şi el a zis: «Păi, i-l dau, că i l-am promis! Că am făcut şi o lege-n sensu' ăsta şi i-l dau!».
Interlocutor: Corect!
Vlasov Mihail: Ce-a vrut să zică? Că a zis că dacă: «Că dacă nu vor ai mei...». Adică ai lui, PSD-iştii... «Îl dau la liberali şi ăă...». S-a referit la UNRC, cred că, nu?(n.n. ONRC)
Interlocutor: Da, corect, da.
Vlasov Mihail: Că UNRC-ul e la, e la... nu? (n.n. ONRC)
Interlocutor: Da, da. Da, da.
Vlasov Mihail: Cred că asta. Că nu-nţelegea asta ce-a vrut să zică, a venit la mine disperată. Zic: „Mă, cred că asta a vrut să zică!”
Interlocutor: Da, da, da, da.
Vlasov Mihail: Da. Da. Deci, e clar, acolo e undă verde, trebuie doar să lucrez pe text, ca să fac ceva. Mă-ntâlnesc după-amiază cu cineva de la Curte, de la Curtea Constituţională, ca să discut subiectu ăsta", potrivit discuţiilor interceptate de anchetatori.
Numele lui Crin Antonescu mai apare şi în alte discuţii ale fostului şef al CCIR. Imediat după ce a depus proiectul normativ la Senat, Vlasov,
"cu ocazia unei convorbiri telefonice cu liderul unei formaţiuni politice, i-a cerut acestuia o audienţă".
Concluziile întâlnirii dintre cei doi rezultă din convorbirea telefonică dintre Mihail Vlasov şi o persoană neidentificată,
"Ovidiu".
"Vlasov Mihail: Aha! Auzi, ă...Vezi că mâine...Vorbeşte cu Crin, pentru că mâine se vede Crin cu el. Eu am fost la Crin acum, m-a sunat şi m-a sunat la el, da?
Ovidiu: A, ai fost deja?
Vlasov Mihail: Am fost la Crin şi-am vorbit, da.
Ovidiu: Îhâm. Îhâm.
Vlasov Mihail: Ă... I-am spus care-i problema: «Dom’le, nu înţeleg ce se-ntâmplă!» Asta-i o...e o, e o... e o chestie a... A cui e chestia asta? Adică ... Ce înseamnă amânările, adică, când e să faci o chestie... Ce, fac pentru mine? Iau Registrul acasă, îl duc la mama? Ă... El vine înapoi acolo unde-i normal să vină. Şi vine conform legii, e corect, e drept, e adevărat, e... Ce ...[înjură-n.n.]… să mai fac? De toată... A sărit toată lumea asta de la, de la, de la B1 şi de la Evenimentu şi de la România Liberă... Eu am crezut că chestia asta e o, e o bilă albă pentru mine c-au sărit, da’ văd că-i o bilă neagră. Că...ă...văd că... Guvernu’ zice că...se gândeşte.
Ovidiu: Hm...! Bine! Păi, ce...Ce pot să zic?
Vlasov Mihail: Da’ poţi şi tu...Vorbe...
Ovidiu: Sigur!
Vlasov Mihail: Păi, vorbeşte şi tu şi spune: „Bă, nu-i nicio problemă! Registrul ăsta a fost a nostru.” Ce-i atâta comen... Da’ separat! Tu nu...că el a zis că mâine vorbeşte şi o să vadă care-i situaţia", conform sursei citate.
În actul de sesizare a instanţei apare menţionat şi numele lui Vasile Blaga. Acest lucru se întâmplă în contextul în care Mihail Vlasov a purtat o convorbire telefonică cu o persoană neidentificată,
"Ştefan", căreia i-a spus că, în Parlament, opinia majoritară este favorabilă preluării Registrului comerţului.
"Vlasov Mihail: Până în două mii şapteşpe, ia-o în mod, nu sută la sută, o mie cincizeci la sută Registrul înapoi. Să-ţi spun de ce! Pentru că singura...Toate forţele politice din Parlament sunt pentru a lua Registrul. Înţelegi? M-ai înţeles exact.
Ştefan: Da' eu nu aşa...Eu nu aşa justific!
Vlasov Mihail: Stai să vezi!
Ştefan: Eu spun aşa, Registrul ăsta...
Vlasov Mihail: Nu, nu, nu, nu, nu! Stai să vezi de ce zic!
Ştefan: Ascultă-mă puţin! Registrul ăsta a avut mai multe funcţiuni şi, efectiv, pe măsură ce a trecut de la noi, toate au fost externalizate la foşti angajaţi ai Registrului, adică s-a tratat de altă manieră Registrul decât cum a fost.
Vlasov Mihail: Da, sigur! Sigur! Nu numai asta!
ŞTEFAN: Care-i un lucru grav, mă!
Vlasov Mihail: Grav, da' nu numai asta! Da' ce vreau să zic că ă... Registrul va veni înapoi, pentru că... adunarea legiuitoare în toate, în toate palierele ei de structură, formaţiuni politice, toate... Da? Am discutat două săptămâni jumate cu toate formaţiunile, cu toţi liderii, cu toată lumea, oficial, am discutat, am... Mă înţelegi! Totu’ este... Ei sunt pentru ca să ne dea Registrul. Dacă cumva preşedintele va ataca la Curtea Constituţională, ai înţeles? Să zicem că se întâmplă şi asta. Şi dacă vom primi din nou un, un, un... refuz pe ideea...
ŞTEFAN: Aviz, da.
Vlasov Mihail: Pe ideea că nu este constituţională trecerea Registrului la noi, în două mii paişpe mandatul lui se termină, mandatul nostru, nu. Şi procedura asta o, o...repet imediat în, într-o... cu legea ă, ă... care există. Am şi discutat asta cu un posibil viitor preşedinte. Şi i-am spus: «Dom’le, uite aşa...». Că el este convins că Registrul trebuie să fie... Da' nu de acum. Pentru că eu întotdeauna le-am băgat asta în cap, ştii! Cu Registrul, în toate luptele...
ŞTEFAN: Da’ nu cred că la preşedinte era problema, cred că era mai mult la pedeliştii ăştia care...
Vlasov Mihail: La pedelişti nu mai este.
ŞTEFAN: Care...Care nu aveau atunci reprezentare în Camere, ştii!
Vlasov Mihail: Auzi, la pedelişti nu mai este o problemă, că nu mai...au alte, nu. Nu mai, lasă că...Mă înţelegi, nu mai este o problemă la ei.
ŞTEFAN: Am înţeles!
Vlasov Mihail: M-am întâlnit cu Mircea Toader, am vorbit şi cu Vasile. Mă întâlnesc şi cu el, cu Vasile Blaga să vorbesc. Cu Toa... Cu Mircea Toader am vorbit detaliat, el ştie despre ce este vorba şi-aşa mai departe. Bine! Hai că discutăm când ne-om vedea", conform sursei citate.
În cadrul actului de sesizare a instanţei, apare informaţia conform căreia Mihail Vlasov a fost trimis în judecată de DNA, luni, pentru că, în 26 februarie 2013, în calitate de preşedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, i-a cerut unui deputat
"să îi susţină interesele", prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat "Lege privind registratorii comerciali şi activitatea de înregistrare în registrul comerţului".
Solicitarea a fost formulată în contextul în care Mihail Vlasov dorea adoptarea actului normativ prin care Camera de Comerţ şi Industrie a României să poată prelua Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, potrivit rechizitoriului procurorilor.
"Scopul determinant al acestui demers legislativ îl reprezenta controlarea veniturilor obţinute din activitatea desfăşurată de Registrului Comerţului. În schimbul susţinerii proiectului de lege, Vlasov Mihail, în calitatea sa de preşedinte al Colegiului de conducere al Camerei Naţionale, i-a promis deputatului respectiv, la cererea acestuia, că îl va numi în funcţia de arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României", precizează sursa citată.
Dosarul urmează să fie soluţionat de Curtea de Apel Bucureşti.
Mihail Vlasov a mai fost trimis în judecată într-un alt dosar penal, în aprilie 2014. Între timp, în acets prim dosar, fostul preşedinte al CCIR a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, de Curtea de Apel Bucureşti. Decizia a fost contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, instanţă care va da sentinţa definitivă în acest caz.
Mihail Vlasov este judecat sub control judiciar din 30 august 2014, după ce, din 24 aprilie 2014 a fost arestat la domiciliu, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki. Anterior, din 19 martie 2014 până în 24 aprilie 2014, Vlasov a fost arestat preventiv.
În acest dosar, Vlasov a recunoscut faptele de care este acuzat de procurori şi a solicitat instanţei să fie judecat în procedură simplificată, astfel încât să-i fie redusă pedeapsa, însă Curtea de Apel Bucureşti a decis, în 21 octombrie 2014, să-i respingă cererea.
15/06/2015, 21:57 - Prima Pagina

Părerea ta contează


Comentarii (1)
JimmiNi (22/10/2017, 07:40):
"5gAP1p http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com"
Din aceeaşi categorie

Spike Lee, primul cineast de culoare care va prezida juriul Festivalului de Film de la Cannes

Organizatorii Festivalului de Film de la Cannes l-au desemnat marţi pe Spike Lee în calitate de preşedinte al juriului ediţiei din 2020. Regizorul american va deveni astfel primul cineast de culoare ce va ocupa această funcţie, informează AFP. Deşi festivalul de pe Croazetă - cel mai mare din lume - a primit deja, în cadrul juriului său principal, artişti americani de culoare, precum regizoarea Ava DuVernay în 2018 şi actorul Will Smith în 2017, desemnarea unui cineast de culoare în fruntea [...]

Oscar 2020: Netflix se ia din nou la trântă cu marile studiouri de film

Clivajul dintre vechiul Hollywood şi noile medii de streaming este foarte vizibil şi în lista nominalizărilor la Oscar. Serviciul de streaming video Netflix Inc ameninţă să se impună în faţa studiourilor de la Hollywood tocmai în ceea ce era considerat fieful acestora - gala anuală de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc luna viitoare pe 9 februarie (dimineaţa zilei de 10 februarie în România) la Hollywood. Două filme produse de Netflix, thrillerul cu mafioţi "The Irishman" şi drama despre [...]

Will Smith şi Martin Lawrence revoluţionează Miami Beach cu noul film din seria ''Bad Boys''

Will Smith, Martin Lawrence şi Nicky Jam au revoluţionat Miami Beach cu premiera noului film 'Bad Boys For Life', al treilea din această saga de acţiune, şi care va fi lansat vineri pe marile ecrane, relatează EFE. "Trebuia să ne întoarcem la Miami unde a început totul", a declarat Will Smith, care reia rolul lui Mike Lowrey. Alături de el era prezent Martin Lawrence, care îşi repetă personajul Marcus Burnett. Cei doi actori au fost întâmpinaţi de sute de fani care [...]

Actorul Harry Hains, cunoscut din serialele ''American Horror Story'' şi ''The OA'', a murit la 27 de ani

Tânărul actor Harry Hains, în vârstă de 27 de ani, a murit săptămâna trecută pe 7 ianuarie, din motive care încă nu au fost făcute publice, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia. Harry Hains era cunoscut pentru rolurile interpretate în seriale precum "American Horror Story" şi "The OA" şi era implicat în alte cinci proiecte ale căror lansări sunt programate în următorii doi ani. Mama tânărului, Jane Badler, este persoana care a anunţat trista veste pe Instagram şi care i-a adus un [...]

Ei ne-au părăsit în 2019! An negru pentru scena românească

Anul 2019 ne-a luat mai multe personalităţi ale scenei, alături de care am crescut, şi care au făcut roluri memorabile, în teatru şi film sau au lansat zeci de şlagăre.

Tamara Buciuceanu avea probleme cardiace

Tamara Buciuceanu a murit pe 15 octombrie la 90 de ani. Celebra actriţă fusese internată din data de 2 octombrie, pe fondul unor probleme cardiace, iar în ultima vreme starea ei de sănătate se agravase. Reprezentanţii spitalului au anunţat oficial decesul actriţei. „Spitalul Elias anunţă cu regret dispariţia [...]

Scriitoarea britanică J.K. Rowling, în mijlocul unei controverse legate de persoanele transgender

Scriitoarea britanică J.K. Rowling, autoarea romanelor din seria ''Harry Potter'', se află în mijlocul unei controverse după ce a şi-a arătat joi sprijinul pentru o cercetătoare concediată după ce a scris pe Twitter că persoanele transgender nu îşi pot schimba sexul biologic, informează Press Association. Maya Forstater şi-a pierdut slujba în luna martie după ce a publicat pe Twitter mai multe mesaje împotriva propunerilor guvernamentale de a modifica Gender Recognition Act (Legea privind recunoaşterea genului) pentru a permite persoanelor transgender să [...]
2 3 4 5 6 7 Inainte

 

Oana Zăvoranu şi-a molipsit soţul de lux. Cât costă geaca şi adidaşii cu care s-au afişat

Cumpărăturile de lux sunt specialitatea Oanei Zăvoranu. Şi cum o femeie nu are niciodată prea multe haine, pantofi sau genţi, e clar ca lumina zilei că şi vedeta noastră comandă haotic [...]
 

Adelina Pestrițu, zi de naștere cu 200 de invitați! „Tot aici vom face și nunta“

Adelina Pestrițu e din nou în focurile pregătirilor! Fosta prezentatoare TV urmează să-și serbeze în curând ziua de naștere, motiv pentru care s-a pus deja pe planificat și pe căutat locații. [...]

De la mătură a ajuns pe scena Eurovision

Vocea de soprană a Paulei Rad (29 de ani) a impresionat o ţară întreagă în finala „Românii au talent” (Pro TV) de acum un an şi jumătate, iar artista a făcut [...]
 

Unde a ajuns fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul despre elevul lui

Fostul elev al lui chef Florin Dumitrescu, cu care acesta a câștigat cel de-al cincilea sezon al show-ului Chefi la cuțite, participă la o olimpiadă culinară care are loc în India. [...]
 

La trei ani, fiul Danei Nălbaru face adunări, scăderi și înmulțiri

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au uimit prietenii virtuali zilele trecute, cu o înregistrare în care fiul lor de numai trei ani făcea adunări, scăderi și înmulțiri cu o lejeritate incredibilă. [...]

Dana Războiu s-a decis: «Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua mea viaţă!»

Dana Războiu (42 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea cu declaraţiile despre căsnicia ei în care a fost se pare prea mult timp nefericită. De 11 ani, vedeta [...]
 

Dan Badea, prezentator la Antena 1. Ce emisiune a primit

Comediantul Dan Badea a început anul 2019 în forţă. Fostul soţ al Lorei va deveni tătic cu actuala lui soţie şi în paralel cu munca pe scena de stand-up comedy, el [...]
 

Celine Dion a întinerit peste noapte. Artista, în pantaloni scurţi, arată precum o adolescentă

Moartea partenerului ei de viaţă a marcat-o definitiv, însă artista învaţă, zi de zi, să trăiască în absenţa lui. Cu energie, entuziasm şi multă pasiune, aşa cum i-a şi promis pe patul de moarte. Ei bine, judecând după cadrele postate în mediul online, Celine pare să se fi ţinut de promisiunea soţului ei, căci la cei 50 de ani are o viaţă mai palpitantă ca oricând. Ba mai mult, pare să se fi reinventat stilitistic, îmbrăcând ţinute dintre cele mai interesante [...]

Copilăria nefericită a lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

De-a lungul timpului, viaţa lui Kate Middleton a fost pusă sub lupă, iar odată ce s-a căsătorit cu Prinţul William şi a devenit Ducesă de Cambrdige a fost ţinta tabloidelor. Dacă acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presă în Marea Britanie şi în SUA, în anii trecuţi Kate Middleton era în aceeaşi situaţia ca actuala ei cumnată. În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii [...]

Sora Deliei, gravidă în opt luni, arată trăsnet în costum de baie

În timp ce Delia cutreieră lumea de vreo trei săptămâni încoace, sora ei mai mică, Oana, abia a găsit câteva zile libere pentru o escapadă în Dubai. Frumoasa solistă, care cântă în trupa de baking-vocals a Deliei, s-a fotografiat în costum de baie, gravidă în opt luni, și trebuie să recunoaștem că arată senzațional"Am reușit, în sfârșit, să fugim! După o lună în care Jess a fost răcită de câteva ori, nopți nedormite, aspirații nazale și chinuiala administrării de antibiotic... we [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank